VIR FINANCE

Fordítson fokozott figyelmet pénzügyeinek központosítására. Vezesse a főkönyvet és a számlázást egy helyen, hogy elkerülje a különböző rendszerek összehangolásakor előforduló problémákat.
A programunkban az összes számvitelhez szükséges funkciót megtalálhatja, nem kell külön részekre darabolt rendszereket használnia.

Vevőszámlák kezelése
A modullal egyszerűen kiállíthatja és kezelheti a forint, deviza, sztornó, helyesbítő és proforma számlákat. A rendszer már meglévő dokumentumok, vevői rendelések és árukiadás alapján is képes számlát kiállítani, valamint a környezetvédelmi termékdíjakat is kezeli. A készpénzbizonylat és havi pénztárnapló nyilatkozatok bármikor előhívhatók.

Elektronikus számlakibocsátás
Az elektronikus számlák folyamatosan szorítják háttérbe a papír alapú számlákat többek között a gyorsaságuk, költséghatékonyságuk, ellenőrizhetőségük miatt. Rendszerünk a törvényi szabályozásoknak megfelelően támogatja az elektronikus számlakibocsátást.

Szállítói számlák kezelése
Szállítói számláit folyamatvezérléssel kezelheti (bekerülés, ellenőrzés, visszatartás, részletfizetés, fizetés, banki modul esetén utalási megbízás készítése). A rendszer képes meglévő dokumentumok alapján is számlát generálni. A rendszer lehetőséget biztosít a számlakép számlához való feltöltéséhez, így az elektronikus tárolás is azonnal megoldott. Jóval gyorsabban meg fogja találni így a keresett szállítószámlát, mintha mappákat kellene átfésülnie.

Házipénztár
A házipénztár modullal egyszerűen megoldhatja a készpénzmozgások minden követelményt kielégítő, naprakész vezetését, valamint a pénzmozgásokhoz köthető pénztárbizonylatok nyomtatását. Készpénzbizonylat és havi pénztárnapló nyomtatványok is elérhetők.

Vevői folyószámlák kezelése
A programban lehetősége nyílik a vevői folyószámlák, tartozások, követelések, folyószámlatételek kezelésére, az összevetésére és a vevői hátralékok nyilvántartására. Fizetési emlékeztetőket készíthet, kezelhet, nyomtathat, vagy e-mailként továbbíthat. A rendszer partnerenként kimutatható formában képes tárolni a vevői tartozásokat, és figyelmeztetéssel jelezni az esedékes vagy már lejárt számlákat.

Szállítói folyószámlák kezelése
Ebben a modulban kezelheti és tarthatja nyilván a szállítói folyószámlákat, folyószámlatételeket (szállító analitika), szállítói hátralékokat. A rendszer partnerenként kimutatható formában tárolja a szállítói tartozásokat, és figyelmeztető üzenetet küld az esedékes és lejárt számlák esetében.

Bank
Banki interfész esetében importálja a jóváhagyásokat, árfolyamokat, és kezeli a banki átutalásokat. Banki interfész hiányában ezeket az adatokat a felhasználói felületen rögzítheti. A banki jóváírásokat számlákra könyvelheti, ezáltal biztosítva az átutalásos számlák fizetettségének nyilvántartását.

Tárgyi eszköz nyilvántartás
Ezzel a modullal könnyedén kezelheti a befektetett és kis értékű, valamint a tárgyi eszközöket (egyedileg és csoportosan). A rendszer költséghelyenként automatikusan, számviteli- és adótörvény, valamint tetszőlegesen beállítható leírási kulcs szerint vezeti az értékcsökkenés elszámolását, bruttó-nettó értéket számol, nyilvántartja a göngyölt értékcsökkenést, az eszközök kivezetését és leltár készít. A szállítói és vevőszámlák automatikusan könyvelhetők.

Főkönyvi analitikák
A rendszerben lehetősége nyílik főkönyvi analitikák vezetésére, költséghelyek és költségviselők szerinti analitikák vezetésére, külső állományból érkező adatok importálására, sablonok használatára, főkönyvi napló nyomtatására, automatikus év végi zárás és új év nyitás elkészítésére.

Adóanalitikák
Különböző adóanalitikákat és kimutatásokat készíthet: Áfa analitikák, Intrastat adatszolgáltatás, jövedéki nyilvántartás listái.

Beszámolók készítése
A rendszer automatikusan képes mérleg és eredménykimutatás, valamint cash-flow kimutatások és egyéb vezetői beszámolók elkészítésére.

Nyomtatható jelentések
Kiállíthatja és kinyomtathatja a vevő toplistát, hátralékos vevőszámlákat, hátralékos szállítószámlákat, pénztárforgalmi listát.

Vezetői információk, funkciók
Készíthet cash-flow kimutatást, előrejelzést, nyilvántarthatja a rendszeres költségeket, adókat.

 

A felsorolt megoldások összekapcsolhatók a termékpalettánkban megjelenő összes modullal.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.