INFORMÁCIÓ

A DUAL Systems Hungary Kft. 2003-ban alakult, magyar tulajdonú magánvállalkozás. Cégünk egyik üzletága modern vállalatirányítási rendszert kínál, melynek bevezetésével átláthatóvá, tervezhetővé és hatékonnyá válik vállalkozása működése. Másik üzletágunk egyedi szoftverfejlesztést, szoftverbevezetést és testreszabást kínál.

Célunk, hogy vállalkozásának, vagy valamely szervezeti egységének munkafolyamatait gyorssá, hatékonnyá tegyük. A munkatársai mindennapi munkáját meg tudjuk könnyíteni, az adminisztrációval járó időt jelentősen tudjuk csökkenteni azáltal, hogy könnyen átlátható, gyorsan tanulható, kényelmes eszközt adunk a kezükbe. Kész megoldásainkat azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének jó megoldást kapni, és ügyviteli folyamataik nem térnek el jelentősen az általános gyakorlattól (pl. kereskedelem). Egyedi fejlesztésű megoldásainkat azoknak ajánljuk, akik rendhagyó üzleti folyamataikra nem találnak kész megoldást, de a kész megoldásokban is jelentős tapasztalattal rendelkező kivitelezőt bíznának meg (pl. moziüzemeltetés).

Ügyfeleink között a legkülönbözőbb méretű és szervezeti felépítésű vállalatok találhatók meg, ezért kész ügyviteli szoftver megoldásainkat, termékskálánkat úgy alakítottuk ki, hogy a különböző elvárásoknak megfelelően rugalmasan összeállíthatók és gyorsan adaptálhatóak legyenek. Kész szoftvereinket egy alapos követelményfelmérés alapján cégére szabjuk. Egyedi fejlesztésű szoftverét a konzultációk során úgy tervezzük meg, hogy az Ön cégének speciális igényeit úgy teljesítse, hogy az ergonómiai elvárásoknak és a különböző szabványoknak is megfeleljen. Kész és egyedi megoldásaink esetében egyaránt a mindenkori legújabb információtechnológiai eszközöket alkalmazzuk.

CÉGINFORMÁCIÓ:
DUAL Systems Hungary Kft.
1036 Budapest, Perc u. 2.

Cégjegyzékszám: 01-09-716974
Adószám: 13064307-2-41
EU Adószám: HU 13064307
Bankszámlaszám: 11703006-20423850
SWIFT: OTPV-HU-HB
IBAN: HU63 1170 3006 2042 3850 0000 0000

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.